Dega e gjuhës greke në universitetin e Gjirokastrës financimi nga AMC

Në Shqipëri ku paga mesatare mujore është rreth 300 euro, në universitetin e Gjirokastrës një pakicë studentësh paguhet rreth 150 euro çdo muaj, që të… jenë studentë në degën e gjuhës greke të universitetit dhe përfundimisht të bëhen mësues së gjuhës greke në Shqipëri. Në të njëjtën kohë përveç fondeve nga shoqërira të cilat kontrollohen nga shteti grek, këta studentë financohen dhe nga shoqeria AMC, e cila është pjesë e shoqërisë greke OTE dhe kontrollon një pjesë të madhe të tregut të telefonisë së lëvizshme në Shqipëri.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button