Zgjohu Enver se po shan Greku, per 24 ore ngritet flamurin Shqiptar ne Athine

Sikur te zgjohej dhe nje here zoteria vetem per kete ceshtjen midis grekut dhe nesh e do ta shikonim cdo t`ju bente gjakpirsave greke…

Nga e majta: SADIK BEKTESHI, SPIRO MOJSIU, KADRI HAZBIU, BEQIR BALLUKU, ENVER HOXHA, MEHMET SHEHU, PETRIT DUME, MIHALLAQ ZIÇISHTI, ARANIT ÇELA.

Me 1965 Enver Hoxha, udhëheqës i lavdishëm i Partisë dhe i popullit së bashku me kuadro të larta të Shtetit dhe të Ushtrisë sonë Popullore.

GJENERAL-LEJTNANT PETRIT DUME Komandant brigade, Komandant divizioni, Hero i Popullit, deputet, me dy akademi sovjetike, shef i shtatmadhorisë mbi 10 vjet.

Nje thenje e Petrit Dume – Enver, Po me dhe leje me nje Kompani Ushtaresh, per 24 ore e ngrej Flamurin Shqiptar ne mes te Athines.

Kjo eshte nje Histori qe tash Shqiptaret heshtin ne Demokraci.

loading...

3 Komentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button