Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
SHQIPETAR MOS RRI PO DUKU...! | My CMS

SHQIPETAR MOS RRI PO DUKU…!

Shqipëtar mos rri po duku shqipëtar!
Shqipërinë e morri greku, kohë më parë.

E mban mend, kur erdh Omonia në Kuvend?
Opinioni i shqiptarëve desh u çmend…

Duan shkolla në greqishte dhe në Pukë!?…
Duan varre, duan Kisha, ne pa bukë!

Mbani mend kur erdhën grekërit në Peshkëpi
Rrahën djemt kufitarë, turpëruan një ushtri

Mbani mend kur erdh avioni, trakte plot
“Poshtë Berisha!”…”Jeni Vorio – Epirot!”

Mbani mend qenerit orthodoksë?
Kur na erdhi Janullatosi, edhe psallte si bretkosë ?

Mbani mend, apo harruat, në Kosinë
Kur na vodhën varrin e gjyshit…Shqipërinë?!

Mbani mend, kur në çdo vit, punon “fshesa”
Rrahin, vrasin emigrantë, vritet shpresa…

Mbani mend, kur nisi muret manastiri
Mes Tiranës, me një leje nga by.th.qi.ri…!

Ja tashti iku dhe deti…”ujë me krypë”
Shqipëtar ku e ke mëndjen|?…Duhet te hapim sytë!

Mos te na bien me qafe,kemi halle plot
Na kani marre shum gjera,vetem se kemi pas nje shtet te kot.

Te tere te bashkuar kundra grekut gjakpires
Ti tregojme kush jemi mos tu behemi lepires.

Nga : Ardit Saliaj

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button