Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Shqipja e vjetër (pellasgo/yllire), mëma e gjuhëve | My CMS

Shqipja e vjetër (pellasgo/yllire), mëma e gjuhëve

Shume shqiptare nuk e kane idene sa te vjeter jemi,ajo çfare kemi mesuar ne histori,ne nje fare kuptimi eshte e manget,ka shume mbishkrime qe vertetojne vjetersine e shqipes,edhe pse na eshte thene”Meshari”……
Po e filloj me te famshmen stelen e Lemnos-it,qe eshte teper e vjeter,dhe shpjegimin e saj Shqip.

Nga : Ardit Saliaj

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button