Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
"Sot dt 18.08.2010 tubim dhe kërkesa për prokurorinë" | My CMS

"Sot dt 18.08.2010 tubim dhe kërkesa për prokurorinë"

Sot dt 18.08.2010 ora 10:30 ne VLORE, do protestohet per te kerkuar lirimin e 7 te rinjve vlonjatete burgosur per ceshtjen e Himares… takimi do behet tek Kinoteatri dhe me pas do shkohet tek Gjykata.

Gazetari E.Haruni pas dhunes se ushtruar nga militantet e Omonias ne
Himare… edhe pse midis 2 gardheve me police, ai edhe te tjere u
dhunuan dhe iu thyen kamerat dhe aparatet fotografike…

– Kërkojmë dhe duam të dimë nëse ka pasur arrestime apo shoqërime apo ndjekje penale për personat të cilët bllokuan per 13 orë aksin kombëtar Vlorë-Sarandë, në Himarë të cilët njëkohësisht kanë dhunuar dhe goditu rgazetarë dhe qytetarë të pranishem.

– Kërkojmë ndryshimin e masës së sigurisë deri në lirim të 7 të rinjve vlonjatë:

Aleksandër Gjokaj, 21 vjeç
Andi Kotorri, 25 vjeç
Dijon Bushi, 19 vjeç
Endrit Salataj, 22 vjeç
Bledar Meminaj, 22 vjeç
Juxhin Mustafaraj, 23 vjeç
Fabjon Jahaj 21 vjeç

Pasi do të bisedohet për detajet, kërkesa do t’i dorëzohet institucioneve shtetërore.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button