Video-Thirrje rraciste antishqiptare ne momentin e dergimit ne banesen e fundit te Gumes dhe himni grek i kenduar nga te afermit

Organizatoret e kesaj ceremonie jane kujdesur qe cdo detaj i saj te kishte lidhje me greqine,duke filluar nga flamuri dy ngjyresh bardh e blu i greqise i hedhur mbi arkivol,kryerja e riteve fetare ortodokse te varrimit ne gjuhen greke nga prifti i himares,si dhe himni grek i kenduar nga te afermit ne castet kur miqte e te ndjerit hidhnin nje grusht dhe mbi arkivolin e tije jane tregues te ktij konstatimi.Ne gjuhen greke eshte vajtuar humbja e tij nga nena Eleni,te afermit,miqte dhe te njohurit.Ndersa gjate ceremonise jane hedhur dhe thirrje rraciste anti-shqiptare.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button