Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Skandaloze - Policia helene: Fëmijët e minoritarëve, pa viza në Greqi nga 23 – 30 Gusht 2010 | My CMS

Skandaloze – Policia helene: Fëmijët e minoritarëve, pa viza në Greqi nga 23 – 30 Gusht 2010

Kakavijë, 22 Gusht 2010 – Fëmijët e minoritarëve grekë të cilët nuk kanë viza, mund të hyjnë në territorin grek për një javë gjatë muajit në vazhdim, duke nisur nga dita e hënë, vetëm duke vërtetuar me certifikatë lindjeje, atësinë, mëmësinë dhe vendlindjen.
Bëhet fjalë për një vendim që ka marrë Policia e Greqisë, që e gjeni të plotë më poshtë:

Me vendim të Shtabit të Policisë greke, u pezullua një dispozitë në fuqi nga 1 qershor 2010.Sipas kësaj dispozite, fëmijët e të ardhurve nga Epiri i Veriut duhet të kishte një vizë konsullore – një vizë – në dokumentet e tyre të udhëtimit.

Me kërkesën e Bashkimit Demokratik të Pakicave Etnike Greke “OMONIA”,vendimi i sotëm që do të hyjnë në fuqi prej nesër, e hënë, 23 gusht dhe kavlefshmëri deri ditën e enjte 30 gusht 2010, është si në vijim:
Fëmijëve të të ardhurve nga Epiri i Veriut, mund të hyjnë në territorin grekgjatë kësaj periudhe kohore, pa vizë, vetëm me një certifikatë ku të vërtetohet:
1. Lidhja me prindërit e tyre
2. vendi i lindjes

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button