Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Njoftim ! | My CMS

Njoftim !

Marr njoftimin se per te gjithe ata qe ndodhen ne tr sot,u bej te ditur se do te organizohet nje proteste madheshtore prane ambasades serbe ku nje numer i madh ka udhetuar sot ne oret e para te mengjesit nga Kosova per ne Tirane.Mendohet qe protesta te filloj rreth ores 20:00 dhe te jene te pranishem rreth 4.000 veta.Behu dhe ti pjesmarres per te mbrojtur flamurin kuqezi !!!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button