Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Njoftim ! | My CMS

Njoftim !

Sapo kam marre nje njoftimi qe ne keto momente ne New York po organizohet te mbahet nje proteste Perpara Ambasades Serbe.

Sipas korespondenteve tane shkak per protesten eshte bera mungesa e nje ndjese zyrtare nga autoritetet serbe.

Vendodhja : 
Consulate General of Serbia
62 W 45th St # 7
New York, NY

Ky tubim organizohet nga Shoqata “Albanian Society of New York”, Kisha Katolike Shqiptare, Bashkesia Myslimane dhe Shoqata Patriotike “Memedheu”

Per te gjithe ju qe ndodheni ne NY ju njoftoj se duhet te merrni pjese ne kete proteste per te mbrojtur flamurin tone dhe kombin tone.

Behu dhe ti pjesmarres per te mbrojtur flamurin kuqezi !!!

( Per me shume info : http://www.facebook.com/event.php?eid=134004789983840  )

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button