Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Njoftim ! | My CMS

Njoftim !

Shkolla Shqiptare E Athinës URGJENT,mbyllën Radio Athinën në Shqip.

Votoni në faqen e poshtshënuar për tu rihapur ky stacion 16 gjuhësh i Athinës. Votoni duke klikuar si shqiptar (Albanian), tregoni forcën tonë. http://airfm1044.blogspot.com/ 

Kur te hapni faqen e blogut nga krahu i djathte eshte nje sondazh se cfare gjuhe degjoni! Klikoni tek gjuha “Albanian” dhe votoni!

Shperndani kete ne cdo faqe dhe votni!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button