Nuk është Piramid por janë vetëm krahët e shqiponjës ajo qe do kthehet në Parlamentin e ri të Shqipërisë sipas qeverise Berisha

Shume interesante, nuk e kisha vene re me perpara qe Piramida ka formen e kraheve te shqiponjes! Po lexoja artikullin per Piramiden ku ishte marre ne itnerviste arkitetkti i kesaj vepre dhëndri i Enver Hoxhës ku tregon se shembja e Piramidës eshte absurditet i dhe ku thote se: “Nga ne si projektues të Godinës, nuk u mendua ndërtimi i një piramide. Godina mori emrin Piramida nga shumica e njërëzve kështu që mendimi i shumicës merret në konsideratë, por në fakt godina duket duket e tillë vetëm nëse je poshtë saj. Nëse e sheh piramidën në pamje ballore ajo ngjason me krahët e shqiponjës, s’ka lidhje me emërtimin e marrë.”

Nderkohe qe sot qeveria vendosi qe ndërtesa e piramidës të kthehet në Parlamentin e ri të Shqipërisë

Itnervista e arkitetktit te kesaj vepre,Klement Kolanec :
http://www.balkanweb.com/gazetav5/artikull.php?id=85900

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button