Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Njoftim për të gjithë Shqiptarët e Amerikës ! | My CMS

Njoftim për të gjithë Shqiptarët e Amerikës !


Shqiptarët e Amerikës përgatiten për Festën e Flamurit.

Nju Jork – Shoqatat dhe organizatat shqiptare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë nisur përgatitjet për festimin e 98-vjetorit të Festës së Flamurit.

Shoqatat “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” dhe “Akademia Shqiptaro Amerikane e Shkencave dhe Arteve”, kanë planifikuar që ngritja simbolike e flamurit shqiptar të bëhet në Manhatan të Nju Jorkut.

Ngritja e flamurit do të bëhet ditën e diel, më datë 28 nëntor, në orën 11, në vendin e quajtur “Bowling Green Park, Brodway” New York, NY 10004.

Ngritja e flamurit shqiptar organizohet me lejen e Bashkisë së New Yorkut.

Drejtuesit e Shoqatave ftojnë gjithë shqiptarët që jetojnë në SHBA që të marrin pjesë në këtë aktivitet me rëndësi të madhe kombëtare.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button