Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Dokumentet sekrete Wikileaks online."SHBA: Ahmadinexhad një “Hitler”, Sarkozy “mbreti lakuriq” | My CMS

Dokumentet sekrete Wikileaks online."SHBA: Ahmadinexhad një “Hitler”, Sarkozy “mbreti lakuriq”

Presidenti i Iranit Mahmoud Ahmadinexhad është cilësuar si një “Hitler” i kohëve modern. Gjithnjë referuar dokumenteve sekrete të Wikileaks të publikuara të dielën nga faqja e famshme dhe që flasin për sekretet e Shteteve të Bashkuara. Muamar Gedafi, i tërhequr pas infermiereve bjonde, Hamid Karzai, udhëhiqet nga paranoja, Nikolas Sarkozi, mbreti lakuriq dhe Silvio Berluskoni, organizatori i “festave të egra”. Ky është shkrimi në kopërtinën e së përjavëshmes gjermane Der Spiegel e cila pretendon se ky është këndvështrimi amerikan për disa nga liderët botërorë në dokumentet e Wikileaks që pritet të publikohen së shpejti.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button