Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Dokumentet sekrete Wikileaks online."SHBA të frikësuara nga afrimi Berluskoni-Putin" | My CMS

Dokumentet sekrete Wikileaks online."SHBA të frikësuara nga afrimi Berluskoni-Putin"

Një alencë intriguese. Të tillë e kanë cilësuar zyrtarët amerikane në Itali afrimin mes dy prej personazheve të njohura të politikës botërore. Diplomatët amerikanë në Romë kanë raportuar në vitin 2009 për atë çka e cilësuan marrëdhënie të jashtëzakonshme mes kryeministrit rus Vladimir V. Putin dhe kryeministrit Italian Silvio Berlusconi. Manjati Italian i medias dhe i pushtetshmi Putin sipas diplomatëve amerikanë kanë shkëmbyer dhurata të majme përveçse kanë nënshtruar një sërë marrëveshjes për energjinë. Diplomatët nënvizuan se Berlusconi duket se vazhdimisht po shndërrohet në një gojë të Putinit në Evropë.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button