Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Me ne fund publikohen 452 dokumenta sekrete për Shqipërinë | My CMS

Me ne fund publikohen 452 dokumenta sekrete për Shqipërinë

Faqja Wikileaks në Internet përveç dokumentave sekrete për shumë vende të botës ka publikuar edhe për Shqipërinë.
Sipas informacionet qe kemi per publikimin e dokumenteve pasi po i ndjekim hap pas hapi dokumentet,për Shqipërin paraqiten 452 dokumenta sekrete të cilat paraqesin një periudhë kohe nga vitit 1997 deri në vitin 2010.

Per Shqiperine eshte bërë klasifikimi i 452 fileve që lidhen me Shqipërinë, prej të cilave 1 është klasifikuar Noforn, tejet sekret edhe për aleatët, 8 janë sekret, dy janë konfidenciale sekret, 147 konfidenciale, 169 janë për përdorim të brendshëm dhe 125 janë të paklasifikuar.

Ende nuk janë bërë të ditura se çfarë përmbajnë këto materiale por thuhet se pjesën më të madhe të tyre do e zënë marrëdhëniet kufitare me Shqipërinë dhe Greqinë.

Nderkohe qe ne po punojme per perkthimin e plote te te gjitha ktyre dokumenteve per shqiperine ku do te kete shum  papritura.Na mdiqni

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button