Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
“Pa kufi-Kosova është Shqipëri” | My CMS

“Pa kufi-Kosova është Shqipëri”

 Me rastin e 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit Kombëtar, Lëvizja Rinore për Bashkim organizoi aksionin me moton “Pa kufi– Kosova është Shqipëri”. Ky aksion u zhvillua në kufirin shqiptaro-shqiptar nga mbi njëqind të rinj e të reja, të cilët zbuluan tabelën me moton e aksionit “Pa kufi– Kosova është Shqipëri” dhe shpalosën një flamur gjigant kuq e zi. Qëllimi i këtij aksioni ishte shprehja e qëndrimit kundër vazhdimit të ekzistencës së pakuptim të kufirit midis shqiptarëve. Aksione të tilla kreative janë mirëpritur edhe nga qytetarët shqiptarë të të dy anëve të kufirit.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button