Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
KQZ: Rivotime në Drenas, Deçan, Skenderaj e Lipjan | My CMS

KQZ: Rivotime në Drenas, Deçan, Skenderaj e Lipjan

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtesa ka vendosur që Drenasi, Skenderaj, Deçani, disa qendra në Lipjan dhe disa në Malishevë të shkojnë në rivotim.
Lajmin e bëri të ditur kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka.
Shpresojme qe edhe po kete here mos te kete manipulime ne keto rivotime pasi po e largojne akoma dhe me shume demokracine ne Kosove.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button