Gëzuar !!!


Urimet më të sinqerta për të gjithë shqiptarët kudo që janë në botë.
Gëzuar Vitin i Ri 2011 !
Uroj që të jeni të gjithë pranë gjirit të ngrohte familjar apo të paktën në ambiente të ngjashme me miqësi apo shoqëri!!
Fat, mbarësi dhe gjithë të mirat në familjet e tuaja !!!Një vit sa më i suksesëshëm dhe sa më i lumtur, harmoni, dashuri në familje dhe shoqëri!!
Për të gjithë ata që jetojnë larg atdheut… Uroj që ky vit, të jetë viti më i bukur i jetës së juaj …. I mbushur me shumë mallë dhe dashuri për familjet e tuaja, që gjenden larg prekjes dhe syrit…, por natyrisht jo larg zemrës së juaj !!!
Qoftë viti i bashkimit tuaj me njerëzit e dashur dhe te familjes !!!
Qoftë viti ku vështërsit, hidhërimet dhe vuajtjet e viteve të kaluara, të mbështillen nën petkun e harresës…, dhe ti hapim rrugë suksesit, lumturisë dhe kënaqësis në jetë !!!
Sa më shumë punë, fat, dashuri dhe sa më shumë pranë ngrohëtësis familjare, dashuri ndaj fëmijëve dhe sa më shumë pranë shtipisë dhe atdheut !!!

Stafi jone ju shpreh urimet më të sinqerta, duke përmbyllur me këto
fjalë…. Paqe, lumturia dhe mirëkuptimi të mbretëroj në zemrat tona !!!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button