Napolitanët tallen me shqiptarët: Po marrin plehrat tona, janë edhe të lumtur

Ndërkohë në forumet italiane online qytetarë të Napolit dhe të qyteteve të tjerë të fqinjëve tanë, shpotisin Shqipërinë dhe kryeministrin e saj. Në blogun nouvaresistenza.org apo në forumin tuttogratis.it gjen komente nga më të ndryshmet, ndërkohë që lajmi për sjelljen e plehrave të Napolit në Shqipëri, shoqërohet me një karikaturë (ajo që shihni në këtë faqe), të cilën e komentojnë:

“..Si si e risolta. Mandiamo i rifiuti in Albania. E sono pure felici di prenderli !! J Apparentemente ci salva la Camorra, f..t. anche il loro premier…” që në shqip do të thotë:
“Po, po u zgjidh.. (çështja e plehrave – shën.red.) Po i dërgojmë plehrat në Shqipëri. Madje, ata janë të lumtur që po i marrin. Me sa duket kësaj radhe na shpëtoi Kamorra J… f..t Dhe kryeministri i tyre…”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button