Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Parlamenti Europian miratoi sot marrëveshjen e Stabilizim Asociimit me Serbinë. Gjatë seancës së sotme, nisma është hedhur në votim dhe ka marrë mbështetjen e 612 deputetëve që votuan pro si dhe të 38 deputetëve që votuan kundër. Parlamentarët Evropian pritet të votojnë edhe për rezolutën për integrimin e Serbisë në BE, në të cilën mes tjerash përmendet që Serbia duhet të zgjidhë problemin e reformës në drejtësi, të luftoj korrupsionin, të vazhdojë bashkëpunimin me Tribunalin e Hagës si dhe të arrijë rezultate për bisedime me Prishtinën. Kjo është hera e parë që Parlamenti Evropian në mënyrë të drejtpërdrejtë kërkon nga Serbia që të mos përmendë çështjen e statusit në bisedimet me Kosovën. | My CMS

Parlamenti Europian miratoi sot marrëveshjen e Stabilizim Asociimit me Serbinë. Gjatë seancës së sotme, nisma është hedhur në votim dhe ka marrë mbështetjen e 612 deputetëve që votuan pro si dhe të 38 deputetëve që votuan kundër. Parlamentarët Evropian pritet të votojnë edhe për rezolutën për integrimin e Serbisë në BE, në të cilën mes tjerash përmendet që Serbia duhet të zgjidhë problemin e reformës në drejtësi, të luftoj korrupsionin, të vazhdojë bashkëpunimin me Tribunalin e Hagës si dhe të arrijë rezultate për bisedime me Prishtinën. Kjo është hera e parë që Parlamenti Evropian në mënyrë të drejtpërdrejtë kërkon nga Serbia që të mos përmendë çështjen e statusit në bisedimet me Kosovën.

Parlamenti Europian miratoi sot marrëveshjen e Stabilizim Asociimit me Serbinë.
Gjatë seancës së sotme, nisma është hedhur në votim dhe ka marrë mbështetjen e 612 deputetëve që votuan pro si dhe të 38 deputetëve që votuan kundër.
Parlamentarët Evropian pritet të votojnë edhe për rezolutën për integrimin e Serbisë në BE, në të cilën mes tjerash përmendet që Serbia duhet të zgjidhë problemin e reformës në drejtësi, të luftoj korrupsionin, të vazhdojë bashkëpunimin me Tribunalin e Hagës si dhe të arrijë rezultate për bisedime me Prishtinën.
Kjo është hera e parë që Parlamenti Evropian në mënyrë të drejtpërdrejtë kërkon nga Serbia që të mos përmendë çështjen e statusit në bisedimet me Kosovën.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button