Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Halil Azem Galica çan në mes serbin (Video) | My CMS

Halil Azem Galica çan në mes serbin (Video)

Halil Budakova është kthyer në aksion.Dhe, ky është një fakt. Rekord-thyesi i grumbullimit të kosovarëve në Kinemanë ABC, sapo ka përfunduar filmin e tij më të ri, kushtuar heroit Azem Galica. Ai natyrisht është vetë heroi. Si Sheherzadja e… Onuri që janë çift në jetën reale, Halili e ka kudo bashkëshorten pranë.

Në këtë rast Merita Budakova është Shotë Galica. Skena të shumta heroike përshkruajnë filmin e xhiruar me teknologji moderne, dhe pa përshtypje filmi. Kur Halili hyn në fushëbetejë, ai palon një nga një kundështarët dhe del triumfues. Ilir Shaqiri ka bërë “kolonën zanore” të filmit më të ri, që do të shfaqet në kinemanë e kryeqytetit.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button