Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Papandreu premton mbështetje per minoritetin ne Shqiperi dhe i jep direktiva OMONIA-s/Ekskluziv | My CMS

Papandreu premton mbështetje per minoritetin ne Shqiperi dhe i jep direktiva OMONIA-s/Ekskluziv

Sarandë, 29 janar 2011- Kongresi i OMONIA-s i mbajtur në Sarandë është përshëndetur edhe nga Jorgos Papandreu.Faqa jone ka bërë të mundur nga burimet tona të sigurta te marrë cdolloj informacioni dhe cdo lloj detaji të shkruajtur në këtë letër nga kryetari i shtetit grek,Jorgos Papandreu dhe ku ne po e bëjme të mundur publikim ekskluzivisht për të gjithë Shqiptarët.
“Kemi bërë pak për minoritetin, udhëzoj përfundimin e shpejtë të rrugëve Qafë-Botë – Sarandë dhe Adhrimadhi-Poliçan-Gjirokastër. Binjakëzime mes komunave dhe qyteteve të jugut me bashkitë në Greqi për të zhvilluar këto zona”, shkruan Papandreu në letrën përshëndetëse.
Bashkë me të edhe deputetë të PASOK-ut dhe Demokracisë së Re në Greqi, e përshëndetën kongresin e OMONIA-s në Sarandë.
Në këtë kongres u propozua sërish Vasil Bollano si kryetar i OMONIA-s
Vasil Bollano, ndërkaq, u përmend sërish si kandidati për kryetar i OMONIA-s, i cili prej vitesh vazhdon të qëndron në krye të saj, njëherësh edhe në krye të Bashkisë së Himarës.
Gjatë fjalës së tij ai ripërsëriti faktin se gjatë zgjedhjeve të 8 majit do të garojë sërish për drejtimin e Himarës.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button