Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
BE: Qeveri teknike në Shqipëri, pa Berishën (?) | My CMS

BE: Qeveri teknike në Shqipëri, pa Berishën (?)

Tiranë, 4 shkurt – Qeveria teknike me kryeministër nga Partia Demokratike dhe zëvendëskryeministër nga Partia Socialiste është i vetmi opsion, që pritet të propozohet nga Bashkimi Evropian për zgjidhjen e krizës në Shqipëri. E përditshmja tiranase “Shekulli”, duke transmetuar një njoftim të Agjencisë së lajmeve AMA, shkruan se formula e zgjidhjes së krizës është ende duke u përpunuar nga Bashkimi Evropian. BE-ja pret nga kjo qeveri ta menaxhojë zhvillimin e zgjedhjeve lokale në përputhje me standardet evropiane, realizimin e reformave të kërkuara nga qeveria teknike deri në zgjedhjet e ardhshme të përgjithshme, që mund të mbahen në vitin 2012. Kryeministër pritet të mos jetë më Sali Berisha, por një mbështetës i tij, siç thuhet, i pranueshëm nga opozita. Ndërsa, Partia Socialiste do të ketë zëvendëskryeministrin. Ndër emrat e mundshëm dhe të parët që do të diskutohen janë Gazmend Oketa nga PD-ja dhe Pandeli Majko nga PS-ja.
“Nëse Berisha nuk pranon zgjidhjen e BE-së, atëherë vendi rrezikon sanksionet”,- thotë Agjencia e lajmeve AMA.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button