Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Se shpejti filmi 3D animacion: ADEM JASHARI (VIDEO) | My CMS

Se shpejti filmi 3D animacion: ADEM JASHARI (VIDEO)

Një tjetër film për një tjetër hero. Produksioni SIRA së shpejti pritet të lansoj në treg filmin një orësh për heroin, komandantin legjendar, Adem Jashari të realizuar në formatin 3D. Filmi flet për luftën e fundit në Kosovë dhe rolin e Jas…harajve, veçmas të heroit të Kosovës, Adem Jashari. Premiera do të shfaqet më 5 mars ndërsa filmi është i pari i këtij lloji në trojet shqiptare.

Drejtues të produksionit kanë thënë se filmi nuk është i karakterit komercial sepse figura e Adem Jasharit është shumë e respektuar dhe çmuar për Kosovën. Filmi do të emetohet së shpejti në kimena dhe TV kosovare, ndërsa në dialogun që zhvillohet gjatë filmit përmendet shpesh Zoti, si shprehjet “Këtu po takohemi me Allahun. Falendërimi i takon Zotit”, etj, që tregojnë profilin e produksionit.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button