Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Obama uron pavarësinë e Kosovës: Krenar për miqësinë mes dy popujve | My CMS

Obama uron pavarësinë e Kosovës: Krenar për miqësinë mes dy popujve

Në tre vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, Presidenti Amerikan Barack Obama ka shprehur urimin e tij për popullin e Kosovës.

Në një deklaratë të Presidentit të SHBA, thuhet:
Bashkohem me të gjithë amerikanët për të shprehur urimet e mija më të mira për të gjithë ata që po festojnë Ditën e Pavarësisë së Kosovës.
Është kjo koha për të reflektuar për betejën e gjatë të Kosovës për pavarësinë dhe për të hedhur vështrimin drejt një të ardhmjeje më të sigurtë dhe begatie për të gjithë qytetarët e Kosovës.
Në Amerikë, ata që kanë lidhje familjare në Kosovë mund të ndjehen krenarë për përparimin e jashtëzakonshëm që vendi ka bërë në tre vjetët e para të pavarësisë.

Kam besim se miqësia mes vendeve tona do të vazhdojë të rritet gjatë viteve në vazhdim.

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button