Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Godo: Shqiptarët të kundërshtojnë regjistrimin etnik të popullsisë | My CMS

Godo: Shqiptarët të kundërshtojnë regjistrimin etnik të popullsisë

Intelektualë të njohur shqiptarë jane shprehur kundër ndryshimit të kombësisë nga qytetarët shqiptare dhe kunder regjistrimit te popullsise mbi baza etnike dhe fetare, qe sipas tyre, bien ndesh me konventat ndërkombëtare si dhe interesat kombetare.
Duke shprehur shqetësimin e tij për këtë çështje historiani dhe poltitikani Sabri Godo u ben apel partive, intelektualeve dhe shoqerise civile për kundërshtimin me forcë të iniciativave për ndryshimin e kombësisë dhe rregjistrimin e popullsise mbi baza etnike dhe fetare.
“Them që duhet me të vërtetë që qytetarët shqiptare ta thone fjalen e tyre. Sa më tepër shoqata dhe parti politike të të kundershtojne ndërrimin e kombësise aq më mirë është. Aq më mirë do të kuptojnë ata që e kanë projektuar se kjo punë nuk pëlqehet nga shumica e shtetasve”, deklaroi zoti Godo.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button