Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Pettifer: Athina të nisë negociatat për Çështjen Çame | My CMS

Pettifer: Athina të nisë negociatat për Çështjen Çame

James Pettifer, profesor i Universitet Oxford dhe studiues në Qëndrën e Studimeve Ushtarake të “Madhërisë së saj” në Londër, ka kryer një studim që flet për camët. E përditshmja “Shqip” bën të ditur se Pettifer ka botuar librin “Eoodhouse, Zerva dhe camët”, ku flot për rolin britanik në kohën e masakrave të Greqisë ndaj popullsisë came. Pettifer ka studiuar shumë arkiva dhe studime, për të sjellë botimin e tij, ku flet për të drejtat e camëve.

Sipas profesorit, Athina duhet të nisë sa më parë negociatat për të drejtat e popullsisë came, pasi kjo cështje një ditë do të hapet. E rëndësishme sipas tij, është që ajo të hapet sa më shpejt. Ndërsa për sa i përket integrimit të vendeve ballkanike në Bashkimit Europian, në intervistën e tij në “Shqip” Pettifer thotë se nuk është optimist. Sipas tij, Europa ka një dhimbje të madhe koke për krizën ekonomike greke dhe vendet ballkanike do të rrijnë gjatë në radhë për të pritur anëtarësimin në BE.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^

loading...

2 Komentet

  1. E DREJTA TE VIHET NE VEND…. VELLEZERIT TANE CAME TE MARRIN TOKAT E TYRE DHE KOPILAT GREK TE VIHEN PARA DREJTESISE TANI SE PASTAJ DO KENE PASOJA ME TE MEDHA ….. JANE SHUME MILIONA NJEREZ QE I URREJNE GREKET.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button