Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Eliza Dushku: Unë jam thesar i kombit shqiptar | My CMS

Eliza Dushku: Unë jam thesar i kombit shqiptar

Aktorja e famshme me origjinë shqiptare, Eliza Dushku vazhdon me sukses karrierën e saj artistike në Hollywood, pa harruar prejardhjen e saj.

Në një intervistë për revistën amerikane Us Magazine, ajo ka rrëfyer shumë gjëra rreth vetes që njerëzit nuk i dinë, ndër të cilat të bie në sy fakti se ajo është krenare për origjinën e saj shqiptare.

Eliza ka treguar se nuk është e zonja në gatim dhe se zakonisht është katastrofë në kuzhinë, por ka shtuar:- ” Unë mund të bëj gatime tradicionale shqiptare”.

Ndërkohë në listën e 25 fakteve rreth saj, si faktin e trete ajo përmend sërish kombin shqiptar. Aktorja me origjinë shqiptar ka thënë:- “Unë jam thesar i kombit shqiptar, së bashku me familjen Belushi dhe Nënë Terezën.”

Per me teper klikoni me siper ^^^

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button