Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Greket pohojne: Greqine e krijuan Shqiptaret (VIDEO) | My CMS

Greket pohojne: Greqine e krijuan Shqiptaret (VIDEO)

Ky eshte nje material qe vjen nga faqa jone ne bashkpunim me faqen ne ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Fustanella Shqipetare dhe arvanitet ose shqipetaret dhe kontributi i tyre ne krijimin e kombit/shtetit te ri grek mbas revolucionit te 1821…
Perkthyer nga Dokumentari Grek stacionit televiziv SKAI per revolucjonin grek te 1821-shit.
Pohimi i historianeve grek mbi origjinen shqipetare te arvanitasve..

Ky eshte nje material qe vjen nga faqa jone ne bashkpunim me faqen ne ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut
Per me teper klikoni me siper ^^^

loading...

2 Komentet

  1. Interesant vetem per faktin historik sepse politikisht sot eshte e kunderta. Grekerit kane menduar gjithmone se jane me te mencur se shqiptaret dhe faktet historike mundohen ti shkaterrojne me c`kane ne dore, pastaj gjithe bota i njeh si nga popujt me te lashte ne Kontinent e me larg…pra Shqiperine dhe shqiptaret bota nuk i njeh per vet faktin se ata nuk kan ditur dhe akoma nuk dine te afirmojne historine dhe legjendat e tyre qe jane manipuluar ose c`deformuar nga te "mencurit" , ose grekerit ose edhe serbet…..shkurt ta themi pa qene nje vend me ekonomi dhe ushtri te sostifikuar gjithmone komshinjte tane ( te padenje per te qene te tille )do te sundojne mbi varferine dhe injorancen politike te Shtetit Shqiptar. Koka te mencura kemi me shume se sa mendohet por atyre u mungon fuqia politike dhe ekonomike. Keto jane mendimet e mija per kete video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button