Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Basha: Noteri ngatërroi pasaportën shqiptare me atë amerikane sepse Berisha e ka bërë Shqipërinë si Ameriçka | My CMS

Basha: Noteri ngatërroi pasaportën shqiptare me atë amerikane sepse Berisha e ka bërë Shqipërinë si Ameriçka

Keshilli i Ministrave.org
Disa media shpifarake (që u rëntë murtaja në tirazh) kanë publikuar disa dokumente mbi blerjen e shtëpisë nga Lulzim Basha dhe Aurela Isufi në Utrecht ku Lul Basha referohet nga noteri si mbajtës i një pasaporte amerikane.
Kandidati i qeverisë për Bashkinë e Tiranës Lul Basha pa vonuar fare, sapo kaluan tre ditë pasi këtyre publikimeve u ka dhënë përgjigjen e merituar pucistëve të bulevardit duke sqaruar se noteri hollandez ka bërë një lapsus duke ngatërruar pasaportën shqiptare me atë amerikane. Lul Basha ka bërë publike disa nga shkaqet që e bënë noterin të ngatërrohej.
“E para: Konsumi i marijuanës, kanabisit, është jo vetëm i ligjshëm në Hollandë, por edhe i detyrueshëm. Cdo noter para fillimit të punës, në vend të kafes së mëngjesit duhet patjetër të pijë një të dredhur. Dhe po flasim për mall hollandez që ta bën mendjen tallash e jo lazaratas që nuk bën dy lek” ka sqaruar Basha.
“E dyta: Sukseset e paimagjinueshme të qeverisë Berisha që e ka kthyer Shqipërinë në një Americkë në zemër të Europës, janë përhapur në të gjithë globin tokësor dhe detar. Dhe noteri i shkretë nuk e ka menduar gjatë se Americka dhe Shqipëria i janë dukur njëlloj” shtoi Lul Basha.
Më pas kandidati i qeverisë për kokëbashkiak ka shtuar se ndjen keqardhje për mediat shpifarake (që u hëngërt miu kabllin e korrentit) u morën me këto cështje që i përkasin privatësisë.
Nga shtabi erektoral i Lul-it bëhet e ditur se nga noteri i shkretë ka ardhur një sms në celularin LulBerryku i kërkon ndjesë patriotit të tij për lapsusin që shkaktoi.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button