Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Flamur shqiptar në dasmën Mbretërore | My CMS

Flamur shqiptar në dasmën Mbretërore

Mijëra njerëz janë grumbulluar sot të shikojnë ceremoninë e dasmës mbretërore në qëndër të Londrës, pranë Pallatit Mbretëror. Një flamur shqiptar është shfaqur mes turmës si për të treguar identitetin e disa prej mijëra kureshtarëve. Merret vesh se qindra të rinjë shqiptar kanë marrë pjesë në përcjelljen e ceremonisë së martesës shekullore të Mbretësisë britanike, në mes të Pricncit William dhe Princeshës Kate.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button