Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Himarë, humbja e Bollanos festohet me valle shqiptare e flamurin grek ??? | My CMS

Himarë, humbja e Bollanos festohet me valle shqiptare e flamurin grek ???

Mbështetësit e Gjergji Goros kanë festuar në rrugët e Himarës pasi kanë marrë vesh fitoren në zgjedhje të kandidatit të PS dhe humbjen e rivalit Vasil Bollano.
Mbështetësit  e Gjergji Goros kanë kërcyer me këngë labe në sfond, por ndërkohë që festohej për këtë fitore, ka pasur nga ata individë që kanë tentuar të shfaqin edhe një flamur grek.
Më konkretisht  personi që e ka bërë këtë ka qenë një i moshuar.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Një koment

  1. "Zgjohu Shqiptare" nuk shte vecse Blog Grek.

    Perndyshe nuk kuptohet perse i jep shume rendesi Bollanos dhe himares.

    ky eshte nje blog grek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button