Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Te gjitha rezultatet e zgjedhjeve vendore deri me tani ora 18:00 | My CMS

Te gjitha rezultatet e zgjedhjeve vendore deri me tani ora 18:00

TIRANE- . Vazhdon numerimi. Në Tiranë Edi Rama është në avantazh ndaj kandidatit të PD, Lulzim Basha. PS e koalicioni “Aleanca për të Ardhmen “fiton Gjirokastren e Saranden,kryeson edhe në Berat, Vlorë, Fier, Elbasan, Durres, Fier, Korcë. PD e Aleanca për Qytetarin kryeson në 3 Shkodër, Kukës e Lezhë. PS fiton dhe në Himarë kundër Bollanos. Përfundon numërimi  ne disa bashki te dyta.

TIRANE RAMA NE AVANTAZH TE LEHTE ME BASHEN
Ora 17:42 -Në Tiranë Edi Rama i PS kryeson me 18199 vota, ndërsa Basha i PD ka 17483 vota ndërsa Milloshi ka marre 186 vota. Gjithsej duhen numeruar 485 kuti. Aktualisht jane numeruar 69 kuti votimi. 
Ora 16.36 Në bashkinë Kamëz janë numëruar 13 kuti nga 52. Rakip Suli i PS ka 3782 ndersa kandidati PD, Xhelal Mziu ka 4247 vota.

Në KZAZ njësia 2,rinis numerimi Ne oren 15. 30 procesi është ndërprerë prej dy orësh kjo pasi sekretarja e komisionit të numërimit është larguar së bashku me vulën. Në KZAZ numër 46, njësia bashkiake numër 2 ka rinisur procesi rreth ores 16:55 ku po numërohen njëkohësisht 5 qendra votimi.

Në KZAZ 48 në njësinë nr 4 të Tiranës e cila është instaluar në shkollën “Bajram Curri” , kur janë numëruar 15 kuti votimi, ( rreth ores 15:00) në këtë njësi është në avantazh kandidati i PD-së Lulzim Basha me 70 vota plus. Ndërkohë që kanë mbetur pa u numëruar dhe 29 kuti të tjera. Deri tani Basha ka marrë 3470 vota, ndërsa Rama 3470 vota.

Në KZAZ nr 47 në shkollën “Hasan Prishtina” ka nisur numërimi në orën 12:00. Ndërkohë që në KZAZ nr 54 e instaluar në shkollën “Avni Rustemi” në njësinë nr 10 nuk kishte nisur numërimi as rreth orës 12. 30 minuta, për shkak të problemeve me dokumentacionin e komisionerëve. Pranë KZAZ, e cila ka në administrim 25 qendra votimi janë instaluar edhe vëzhgues të huaj.

KZAZ 53, e njësisë nr 9 rinis numerimi Ka filluar procesi i numërimit. Komisionerët e PD kërkuan minuta ushqim në orarin re drekës. Janë gjithsej 41 qendra votimi për tu numëruar. Janë numëruar vetëm 5 qendra votimi. Procesi është ndërprerë disa herë. Vetëm 50 % e votuesve kanë votuar.

Në KZAZ numër 47 të njësisë numër 3, është bllokuar numërimi për shkak të mungesë së diplomës së një komisioneri. Ndërsa në KZAZ 55, 58 e 59 ndërprerja është bërë për shkak të lodhjes së komisierët.
KZAZ 54 Tirane s’ka nisur numerimi
Ajo eshte instaluar në shkollën ‘Avni Rustemi’. Në këtë KZAZ janë 25 qendra votimi me 22.000 votues, pjesmarrja rreth 50 %. Problem ardhja me vonesë e kutive, listat e partive dorëzuar me vonesë. Trajnimi i komisionerëve nuk ka filluar .

BALSH, FITON PS 
Ora 17: 40 Përfundon procesi i numërimit në 8 kutitë e votimit. Kandidati PS fiton me 2316 kundrejt kandidati PD i cili ka 2136 vota.

KORCE
Ora 17. 45 Kryeson Niko Peleshi i PS me 4980 vota kundrejt Andrea Mano i PD me 3924 vota. Janë numëruar 18 kuti nga 62

GJIROKASTER, FITON PS
Ora 17:35 Perfundon procesi i numerimit ne 27 kuti votimi. Kandidati i PS, Flamur Bime fiton me 6635vota, kundrejt kandidatit PD Genci Sinoimeri me 5150

DURRES, NUMEROHEN 7 KUTI
Ora 17:19 Pas numërimit të 8 kutive nga 165 që janë gjithsej, Vangjush Dako kryeson me një diferencë të vogël ndaj Ferdinand Xhaferrajt të PD. Dako ka 1941 vota, ndërsa Xhaferraj 1801. Procesi i numerimit per bashkine e Durresit nisi rreth ores 11:00 ndersa me perpara kishte nisur procesi i votimit në 2 KZAZ, përkatësisht në KZAZ numër 9, ku komisionerët vendosen qe dje të nisin sot përcesin e numërimit të votave për shkak të problemeve që hasen me lidhjen e internetit.
Vonesa e fillimit te procesit te numerimit kishte te bente me faktin se komisionerët nuk kishin paraqitur diplomën e tyre të noterizuar gjë që është në shkelje të kodit. Ne KZAZ numër 10 e Shijakut, janë numëruar 5 kuti nga 20 të tilla. PD 1839 kundrejt PS 706.

KUKES
Ora 17:32 Kryetari aktual Hasan Halili i PD-së ka marrë5175 vota përballë kandidatit PS, Alfred Cenko i cili ka marrë 3004 vota. Janë numëruar 16 kuti votimi nga 18.

MALIQ, FITON PD e ‘ALEANCA PËR TË ARDHMEN’
Ora17:00 – Ka përfunduar procesi i numërimit në Maliq. Fiton kandidati i ‘Aleanca për të Ardhmen’ me 3091 vota kundrejt kandidatit të ‘Aleancës për Qytetarin’ me 2909 vota. Janë numëruar gjithsej 7 nga 7 kuti.

CERRIK
Ora 16:47 Janë në një diferencë të vogël votash ku PS kryeson me 2299 vota kundrejt PD që ka 2297 vota . Janë numëruar 12 nga 15 kuti.

PESHKOPI, FITON PD
Ora 16. 30 Përfundon procesi i numërimit. Kandidati i PD fiton me 44 22 vota kundrejt kandidatit PS me 3013

FIER
Ora 16.36 Kandidati i PD-së Ilir Bele ka 5449 vota ndersa Baftiar Zeqaj i PS 3408 vota. Janë numëruar 28 nga 83 kuti.

LEZHË
Ora 16:34 Kryeson Viktor Tusha i PD- LSI me 4415 ndersa Gjok Jaku i PS me 4126 vota. Jane numeruar 21 nga 24 kuti votimi.

LUSHNJE
Ora 16:30 Kryeson Fatos Tusha i PS me 2732 vota, kundrejt Albert Sanxhaku PD me 1902 vota. Numërohen 15 kuti nga 64 vota.

LAC
Ora 16: 30 Janë numëruar 5 nga 20 kuti votimi kryeson kandidati i PS-së me 1681 në krahasim me 914 vota që ka kandidati i PD

SARANDE, FITON PS
Ora 16: 17 Perfundon numerimi. Kandidati i PS, Stefan Cipa fiton me 7234 vota, kandidati i PD-se, ka marre 4976 vota.
.
SHKODER, NUNEROHEN 5 KUTI, KRYESON PD
Ora 16:11 Në Shkodër ka nisur procesi i numerimit ne te gjitha KZAZ-te. Kryeson kandidati i PD, Lorenc Luka me 921 vota kundrejt Uruçi i PS me 550 vota. Janë numëruar 5 nga 95 kuti votimi. Procesi i numerimit nisi sot ne mesdite, nderkohe qe ne oren 10.20 u njoftua per nisjen e procesit te numerimit vetëm në 1 nga 3 KZAZ.

BERAT VAZHDON NUMERIMI, POLICANIN E FITON PS
Ora 17:29 Kryeson Fadil Nasufi i PS me 32 56 kundrejt Ilir Devolli i PD- LSI me 3055. Janë numëruar 22 nga 74 kuti votimi.
Në Kucovë kandidati i Aleances per te Ardhmen, Bardhyl Gjyzeli kryeson me 2962vota ndaj rivalit të tij i cili ka 2506. Jane numeruar 30 nga 45 kuti.
Në Polican perfundon procesi i numerimit fiton Adriatik Zotkaj, i PS me 1446 vota. Ne komunen Kutall fiton Shpetim Vrapi i PS me 4650 kundrejt Sules qe ka 4530 vota.
Në Urën Vajgurore PD është në avantazh me 939 vota, kundrejt kandidati PD me 879 vota. Janë numëruar 5 nga 10 kuti

GRAMSH, FITON PS
Ora 15. 50 Perfundon procesi i numerimit. Kandidati i PS fiton 3274 kundrejt kandidatit PD 1924 vota

BULQIZE
Ora 15: 48 Procesi i numerimit eshte drejt fundit. Jane numeruar 9 nga 10 kuti. Kryeson kandidati i PD me 2324 kundrejt kandidatit PSme 2183

LIBRAZHD, PS FITON KOMUNEN QENDËR
Ora 15. 20 Enver Shkurti i PS, fitoi me një diferencë prej 300 votash ndaj kandidatit të PD Firdus Kurtit.

MEMALIAJ. FITON PS
Ora 14:47- Ka përfunduar në KZAZ nr. 26 në Tepelenë, numërimi i votave për bashkinë e Memaliajt. Kandidati i koalicionit “Aleanca për të Ardhmen”, Lulëzim Meçi, ka marrë 1199 vota kundrejt 974 vota që ka marrë kandidatja e koalicionit “Aleanca për qytetarin”, Hatixhe Qëndra.

RUBIK FITON PS
Ora13:36- Përfundon numërimi në KZAZ numër 38 për Bashkinë e Rubikut. Fitues kandidati i PS Gjok Vukaj me 1419 vota kundrejt , kandidatit të PD Mark Ruci me 1087 vota.

ELBASAN
Ora 16. 46 Kryeson Qazim Sejdini i PS me 5440 vota kundrejt Durim Hushit te “Aleanca per Qytetarit” me 3630 vota. U numeruan 20 nga 96

KAVAJE
Ora 13. 30 Janë numëruar 3 nga 30 kuti votimi. Kryeson Rroshi i PS me 509 vota. Kundrejt Rugeas me 276 vota

RROGOZHINË FITON PDIU
Ora 13: 30 Përfundon numërimi fiton kandidati i PDIU, Ndriçim Dushku.

FUSHË KRUJË
Ora 13: 29 Janë numëruar 6 nga 20 kuti, kryeson PS me 521 vota para.

BURREL
Ora 13. 20 Numërohen 10 nga 16 kuti. Kandidati i PD ka 2080 vota kundrejt PS 2446 vota.

VLORE
Ora 13:30 Kryeson Shpetim Gjika i PS me 5075 vota, kundrejt Ardian Kollozit PD me 4090 vota. Jane numeruar 14 kuti nga 86.
Është bllokuar procesi i numërimit në KZAZ 63 që përfshin komunat e Vlorës, pasi janë konstatuar fletë tepër në kutitë e votimit, ndryshe nga sa ishte shkruar në procesverbal. Probleme janë hasur në komunën Qendër, ku bën pjesë dhe Narta ku dje Tv NEËS 24 filmoi një votuese teksa po tentonte të votonte me kartën e dikujt tjetër, por u ndalua nga komisionerët.

POGRADEC
Ora 12:35- Kryeson PS me 1428 vota, kundrejt koalicionit “Aleanca për Qytetarin” me 909 vota. Janë numëruar 5 nga 28 kuti gjithsej.

PERMET FITON PS
Ora 12. 35 Përfundoi procesi i numërimit duke nxjerrë fitues Gilberto Jaçen e PS-së me 2150 vota, kundrejt Kujtim Goxhës i LSI i koalicionit “Aleanca për Qytetarin”.

HIMARE FITON GORO I PS
Ora 11. 30 Perfundon procesi i numerimit. Fiton kandidati i PS-se per kryetar bashkie Gjergji Goro me 30 vota me shume se kandidati i PBDNJ, Bollano. Sipas rezultatit PS ka marre 1574 vota, PBDNJ 1472 dhe PD 560 vota. Ndërkohë që në këshillin bashkiak PBDNJ ka fituar numrin më të madh të anëtarëve. 

TEPELENË FITON PS 
Ora: 09:41- Përfundon votimi.Termet Peci i PS fiton me 1741 vota, kundrejt ish kryetarit të bashkisë së Sevo Mici kandidat i PD 730 vota. Kandidati i LZHK Reshat Zika ka marrë 1217 vota. Aleanca për të Ardhmen merr 9 këshilltarë për këshillin bashkiak, Aleanca për Qytetarin 6 vende.

BILISHT, Ne MIRAS fiton PD
Ora 10. 12 Në komunën MIRAS të të rrethit të Devollit fiton Kryeart Fejzo, me 2561 vota dhe kandidati për “Aleancën për të Ardhmen”, Arben Latka, ka 2015 vota. Ende nuk ka filluar numërimi i votave për bashkinë e Bilishtit.

RRESHEN FITON PS
Ora 09. 39 Në Bashkinë Rrëshen fiton kandidat i PS-së Ndue Kola, 798 vota më shumë se Gjon Deda. Numërimi përfundoi në 09.00 ‘

PEQIN FITON PD
Ora 09 35 Përfundon procesi i numërimit. Ilir Rrushi i PD rizgjidhet kryebashkiak. Fiton 1755 vota, ndaj Naim Teqes i PS 905 vota. Rezultati ne KZAZ nr 16

DELVINE FITON PD
Ora 08: 45 Bashkinë e Delvinës ka përfundu votimi. Fitues është Dhurim Alimani i PD, me 2114 vota. Kandidati PS, Dashamir Hado ka marre 1114 vota

ERSEKE FITON PS
Ora 09:00 Fiton kandidati i Aleancës për të Ardhen. Fiton Alim Laho 1546 vota me 500 vota më shumë se kandidati i “Aleancës për Qytetarin” i cili ka marre 1232 vota.

PUKE FITON PD
Ora 08: 30 Në Bashkinë e Pukës ka përfunduar procesi i numërimit të votave. Fitues është shpallur koalicioni “Aleanca për Qytetarin” me kandidatin e saj , Beqir Arifi. 955 vota. Pas saj vjen koalicioni “Aleanca për të Ardhmen” me kandidatin Enver Sulejmani me 902 vota, e ndjekur nga Partia Cështja Shqiptare me kandidati Astrit Hushi me 704 vota.

NISI NUMERIMIKutia e parë e numëruar në të gjithë vendin, ka qenë ajo për garën e Bashkisë së Lushnjës. Rezultati i saj është bërë publik rreth orës 01:20 të mëngjesit të sotëm. Nga numërimi i votave të kësaj kutie kanë rezultuar 145 në favor të kandidatit të koalicionit “Aleanca për të Ardhmen”, Fatos Tusha dhe 131 vota në favor të kundërshtarit të tij, Albert Sanxhaku të koalicionit “Aleanca për Qytetarin”. Në orën 01:26 është bërë publik edhe rezultati i kutisë së parë të numëruar për Bashkinë e Elbasanit, nga ku kanë rezultuar 191 vota për kandidatin e së majtës, Qazim Sejdini dhe 131 vota për kandidatin e së djathtës, Durim Hushi. Në orën 01:38 është raportuar dhe rezultati i numërimit të kutisë së parë për Bashkinë e Fierit, ku gjithashtu është konstatuar avantazhi paraprak i kandidatit të koalicionit “Aleanca për të Ardhmen”. Konkretisht, 150 vota kanë rezultuar në favor të Baftjar Zeqos dhe 140 për kandidatin e koalicionit të djathtë, Ilir Bele.

Deri në orën 01:48, nga punonjësit e policisë janë shoqëruar dhe dorëzuar në të 66 vendet e numërimit të votave 4.881 kuti votimi. Ndërkohë që u bë e ditur se shumë shpejt do të dorëzoheshin dhe 10 kutitë e fundit. “Policia garanton opinionin publik se po vazhdon me përkushtim ndjekjen e procesit zgjedhor dhe do vijojë kështu deri në mbylljen e tij”, – u shpreh zëdhënësja e Policisë së Shtetit, Klejda Plangarica.

VOTOMI NE TIRANE
Nga 3.164.859 votuesite regjistruar në listat e zgjedhësve, vetëm 50.9 për qind e tyre, sipas të dhënave paraprake të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, iu drejtuan dje kutive të votimit për të zgjedhur drejtuesit e tyre vendorë për 4 vitet e ardhshme.
Në Tiranë procesi i numërimit ka nisur në ora 04:20. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bëri të ditur se për Bashkinë e kryeqytetit, numërimi do të fillojë nga kutitë ku janë hedhur votat për kryetarin e ardhshëm. Fillimisht ka nisur të numërohet KZAZ nr. 55 që përkon me zonën e Laprakës. Procesi ka filluar me ritme të ngadalta. Deri në orën 05. 40 minuta jane numëruar 7  kuti votimi me 2850 vota nga të cilat,kandidati PS, Edi Rama ka 1482 vota ndersa kandidati PD Lulzim Basha ka 1368.
Tensionet e para në vendet e numërimit të votave janë regjistruar rreth orës 01:15, në KZAZ-në e Vlorës, ku përfaqësues të Lëvizjes Socialiste për Integrim në këtë qytet janë përplasur me ata të Partisë Socialiste. Incidenti ka nisur kur Ndriçim Selami, një ndër krerët e LSI-së për Vlorën, ka tentuar të futet brenda platformës së numërimit, por është penguar nga përfaqësues të Partisë Socialiste. Është dashur ndërhyrja e forcave të shumta të policisë për të qetësuar situatën.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button