Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Kosovën e pretë kriza greke në viti 2013 | My CMS

Kosovën e pretë kriza greke në viti 2013

Ndërtesa e Fondit Monetar Ndërkombëtar

Përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar gjatë diskutimeve me përfaqësuesit kosovarë, kanë shprehur disa vërejte lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës. “FMN-ja nuk është kundër rritjes së pagave dhe rritjes së efikasiteti. Ata kanë vërtetje rreth rritjes së faturës së pagave, si dhe rritjes  së numrit të punëtorëve”, ka bërë të ditur një burim i afërt me FMN-në, për gazetën “Kosova Sot”.

Sipas këtij burimi, FMN-ja i ka rekomanduar Qeverisë që nëse ata duan t’i rrisin pagat, duhet të zvogëlohet shërbimi i administratës, e cila është jashtëzakonisht e madhe.  Përfaqësues të FMN-së gjatë diskutimeve kanë paraparë që kriza ta kaplojë Kosovën në fund të vitit 2013, deri në atë masë sa që Qeveria  të mos jetë në gjendje t’i paguajë as pagat e shërbyesve publik.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button