Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Serbia kurrë nuk do të heq dorë nga Kosova | My CMS

Serbia kurrë nuk do të heq dorë nga Kosova

Presidenti i Serbisë, Boris Tadic ka thënë se Serbia kurrë nuk do të heq dorë nga Kosova. Këto komente i ka bërë ai të premten në Beograd, ku i priti 1.200 filloristë serbë nga Kosova.

“Ju vini nga vendet tona të mrekullueshme të Kosovës nga të cilat kurrë nuk do të heqim dorë kurrë sepse Kosova është vend ku është ndërtuar identiteti ynë dhe unë dua të ju falënderoj se ju ruani identitetin tonë”, ka thënë Tadic, raportoi Tanjug.
Po ashtu, presidenti serb, u ka thënë fëmijëve nga Kosova se duhet të dëgjojnë prindërit, t’i kryejnë obligimet e tyre dhe të jenë të zellshëm.
Tadic u ka dëshiruar nxënësve serbë ardhmëri të qetë dhe i porositi se do të bëjë çmos që kjo e drejtë t’iu garantohet.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button