Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Aleanca Kuq e Zi hap degën në Londër, mbledh shqiptarët | My CMS

Aleanca Kuq e Zi hap degën në Londër, mbledh shqiptarët

Aleanca Kuq e Zi krijon degën e saj në Londër, në mbështetje të nismës për kundërshtimin e regjistrimit të popullsisë mbi baza kombësie e etnie. Qindra emigrantë shqiptarë janë bashkuar në rradhët e Aleancës Kuq e Zi, ku kanë zhvilluar një takim me Kreshnik Spahiun në Westminster University. Z. Spahiu theksoi mes studentësh e pedagogësh se kjo Aleancë i përket të gjithë Shqiptarëve dhe do të shtrijë aktivitetin e saj në të gjithë diasporën.

Aleanca Kuq e Zi reagoi gjithashtu për të drejtat e munguara të shqiptarëve në emigracion. “Fëmijët po humbasin gjuhën shqipe”- shprehu shqetesimin zoti Spahiu i cili sheh si imediate nevojën për një program të mirefilltë për arsimin në emigracion.

Shqiptarët e Londrës treguan një mbështetje të madhe në nismën e AK për mbrojtjen e identitetit kombëtar, së cilës i dha mbështetje edhe Forumi i 17 Organizatave Shqiptaro-Britanike me qendër në Londër, Birmingham etj.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  

Per me teper klikoni me siper ^^^  

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button