Peshkopi Teodosije: Serbia do ta mbajë Kosovën

Deçan, 3 qershor  – Peshkopi serb Teodosije, idenë për ndarjen e Kosovës e ka cilësuar të keqe, sepse sipas tij, çdo ndarje mund të çojë në përshkallëzimin e dhunës. Ai ka shprehur bindjen se populli (serb) në Kosovë do të mbijetojë.
“Me të vërtetë kam shpresën se edhe shteti ynë (Serbia), kjo edhe me kushtetutë i obligon, do ta ruajë Kosovën dhe se nuk do të bëjnë asgjë që është në dëm të këtij populli”, ka thënë Teodosije.
Gjatë një ceremonie fetare në manastirin e Deçanit, kleriku i lartë serb gjithashtu ka thënë se KF0R-i është i pranishëm në Patrikanën e Pejës, në Deçan dhe në manastirin e Deviçit dhe se kjo është e rëndësishme për vetë sigurinë.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut

Per me teper klikoni me siper ^^^  

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button