Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Grupi D: Shqipëria në vendin e parafundit, prapa vetëm Luksenburgu | My CMS

Grupi D: Shqipëria në vendin e parafundit, prapa vetëm Luksenburgu

Shqipëria ka përfunduar në vendin e parafundit në grupin D në eliminatoret e Euro 2012. Në vendin e parë me 6 ndeshje të luajtura është Franca e cila ka 13 pikë. Në vendin e dytë është Bjellorusia që me 7 ndeshje të luajtura ka grumbulluar 12 pikë. Në vendin e tretë ngjitet Bosnje Hercegovina e cila ka luajtur 6 ndeshje dhe ka 10 pikë. Në vendin e katërt janë rumunët me 6 ndeshje dhe me tetë pikë. Shqipëria vjen në vendin e pestë me 6 ndeshje të luajtura dhe me tetë pikë ndërsa mbyllet grupi me Luksenburgun që ka luajtur shtatë ndeshje dhe ka vetëm një pikë.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut
 
Per me teper klikoni me siper ^^^
 
Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button