Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Kantrimen: Statusi i Kosovës është i qartë, kufijtë nuk preken | My CMS

Kantrimen: Statusi i Kosovës është i qartë, kufijtë nuk preken

Zëvendësndihmëssekretari amerikan i Shtetit, Tomas Kantrimen ka deklaruar se “statusi i Kosovës është përfundimtar, si dhe kufijtë e saj, ndërkaq integrimi i tërësishëm i rajonit të Ballkanit në BE dhe në NAT0, edhe më tej është angazhim numër një për qeverinë amerikane”.
Kantrimen e bëri këtë deklaratë në Klubin Kombëtar të Gazetarëve në Uashington

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut
 
Per me teper klikoni me siper ^^^
 
Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button