Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Shqipëria i kthen Rusisë borxhin e viteve ’60, me kusht që të përfitojë ndonjë makineri | My CMS

Shqipëria i kthen Rusisë borxhin e viteve ’60, me kusht që të përfitojë ndonjë makineri

Parlamenti shqiptar miratoi javën e shkuar një marrëveshje për kthimin e një pjese të borxhit, që vendi i detyrohet Rusisë.

Shqipëria do të duhet të paguajë një këst prej rreth 1 milion dollarë si pjesë të një borxhi të vjetër që daton në mesin e viteve ’60 dhe është trashëguar nga periudha sovjetike.

Në rast të mospagimit të shumës deri më 1 korrik, normat e interesit të borxhit do të jenë katër përqind. Heqja e këtij borxhi është një parakusht për një marrëveshje të mundshme për furnizimin e Shqipërisë me makineri e produkte teknike nga Kina.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  

Per me teper klikoni me siper ^^^  

Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button