Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
6 deputetët shqiptarë që votuan kundër sovraniteti të Kosovës | My CMS

6 deputetët shqiptarë që votuan kundër sovraniteti të Kosovës

Deputetët e PDK-së, Xhavit Haliti, Lumnije Morina, Ganimete Musliu, Valbona Dibra, Ahmet Isufi i AAK-së, Agim Kuleta i Vetëvendosjes, si dhe SLS-ja, kanë votuar në Kuvend më 5 maj, kundër shtrirjes të autoritetit të Qeverisë në veri.

Në senacë e Kuvendit të datës 5 maj, ku u votua pika dy e kerkesës së Vetëvendosjes që qeveria të shtrijë autoritetin në pjesën veriore te vendit, 17 deputët votuan kundër. Emrat e disa prej tyre i ka publikuar Instituti Demokratik i Kosovës në raportin për monitorimin e punës së Kuvendit.

I kontaktuar nga mediat anëtari i kryesisë së Kuvendit, Xhavit Haliti nuk ka pranuar të jap shpjegim për rastin.

Ndryshe përmes raportit njëmujor të monitorimit të punës së Kuvendit, KDI shprehu shqetësimin se legjislativi ende nuk po arrinë të kryej misionin e tij për të ushtruar kontroll mbi qeverinë. Shqetësim tjetër për KDI paraqet edhe mosrespektimi i rregullores së punës së Kuvendit kur bëhet fjalë për përfaqësimin e femrave në organet e legjislativit. Aty permendet kryesia si institucion në të cilin nuk bënë pjesë asnjë femër.

Nga e majta ne te djathte: Deputetët e PDK-së, Xhavit Haliti, Lumnije Morina, Ganimete Musliu, Valbona Dibra, Ahmet Isufi i AAK-së, Agim Kuleta i Vetëvendosjes, si dhe SLS-ja, kanë votuar në Kuvend më 5 maj, kundër shtrirjes të autoritetit të Qeverisë në veri.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  

Per me teper klikoni me siper ^^^
 
Nese mendoni se kjo faqe vlen per cdo inforamcion,atehere do tju luteshim te gjithe te na ndihmonit duke e shperndare kete faqe ne profilet tuaja thjeshte duke klikuar ketu “Shperndaje”.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button