Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
S`ka gjoba për turistët kosovarë në Shqipëri | My CMS

S`ka gjoba për turistët kosovarë në Shqipëri

Turistët kosovarë që vijnë në Shqipëri për të kaluar pushimet nuk do të gjobiten nga policia rrugore për të shkelje të lehta. E njëjta gjë do të ndodh edhe me turistët shqiptarë që do të udhëtojnë drejtë Kosovës, me automjetet e tyre, nuk do të gjobiten.

Kjo është një nga pikat e marrëveshjes së nënshkruar mes policisë së shtetit dhe asaj të Kosovës nga dy drejtuesit e policisë së të dy vendeve. Në një deklaratë për shtyp drejtori i policisë Hysni Burgaj dhe ai i Kosovës Reshat Maliqi kanë dhënë theksin për një sezon të siguruar turistik në të dy vendet.

Kështu në të gjitha pikat kufitare me Kosovën punonjësit e policisë së të dyjave vendeve do të bashkëpunojnë që turistët si shqiptarë dhe ata kosovarë të mos kenë probleme apo edhe pengesa gjatë pushimeve në këto dy shtete.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  

Per me teper klikoni me siper ^^^
“Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button