Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Gjermania: Serbia të njohë pavarësinë e Kosovës | My CMS

Gjermania: Serbia të njohë pavarësinë e Kosovës

Njohja e Kosovës nuk është kusht për fillimin e bisedimeve me BE-në për anëtarësim.

Por Rodrick Giceveter, deputet dhe anëtar i Këshillit të Bundestagut për punë të jashtme në BE deklaroi për gazetën “Blic” tha se Serbia duhet të njohë Kosovën deri në fund të procesit të anëtarësimit.
Giceveter tha se zgjidhja për Kosovën do të gjendet përmes dialogut me Prishtinën”.

Ndër të tjera deputeti i parlamentit gjerman dhe anëtari i partisë në qeveri, CDU-së nuk hodhi poshtë as idenë për ndarjen e Kosovës si zgjidhje përfundimtare të cilën të dy shtetet ta arrinin gjatë dialogut.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  
Per me teper klikoni me siper ^^^
“Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button