Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Regjistrimi i popullsisë, Dule: Qeveria, ecejake të dyshimta | My CMS

Regjistrimi i popullsisë, Dule: Qeveria, ecejake të dyshimta

“Regjistrimi i përgjithshëm i popullsisë mbetet instrument i vetëm që garanton në produktin e vet, ato të dhëna thelbësore për shoqëri të organizuar me qëllim hartimin e një filozofie që do të burojnë praktikat që do të respektojnë standardet e qytetarëve të një vendi. Në këtë kuadër qeveria karakterizohet në aktivitetin e politikat e veta nga ecejakje të dyshimta në një kohë që është premtuar dhe angazhuar zyrtarisht për zhvillimin e këtij regjistrimi”. Kështu u shpreh kryetari i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut Vangjel Dule. Sipas tij, fillimisht e planifikoi për pranverën e 2011 por më pas, mori vendimin me argumentet aspak bindëse për të shtyrë këtë proces për vjeshtën e 2011. Duke ka kërkuar që në këtë projektligj të përfshihen elementetë e përkatësisë etnike të gjuhës anëtare dhe të besimit fetar.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut  
Per me teper klikoni me siper ^^^
“Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button