Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Skandal-Haxhinasto degjeneron Komisionin Europian duke i ofenduar (VIDEO) | My CMS

Skandal-Haxhinasto degjeneron Komisionin Europian duke i ofenduar (VIDEO)

Haxhinasto, viktima e dytë e video-skandaleve të LSI-së

Ministri i jashtem, Edmond Haxhinasto, eshte viktima e rradhes e kamerave dhe gafave. Kete here nuk behet fjale per nje pergjim apo ndonje modifikim si ne rastin e videos me Ilir Meten dhe Dritan Priftit. Madje, modifikimi dhe montazhi eshte jashtezakonisht i veshtire per tu pretenduar pasi videon ne fjale e publikoi Komisioni Evropian. Ne pritje te nisjes se takimit, Haxhinasto i drejtohet ministres Majlinda Bregu duke i thene per evropiante: “Hajde degjo pordhet e ketyre tani…” 
Adresa zyrtare ku eshte publikuar video: http://ec.europa.eu/avservices/video/videoplayer.cfm?ref=79042

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button