Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Serbët e Mitrovicës: Të ndërpritet dialogu Kosovë-Serbi | My CMS

Serbët e Mitrovicës: Të ndërpritet dialogu Kosovë-Serbi

I ashtuquajturi Kuvendi i komunave dhe bashkësive serbe, i vendosur në veri të Mitrovicës, ka kërkuar të hënën ndërprerjen e dialogut me Prishtinën për shkak të masave të reciprocitetit të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës.
Evropa e Lirë njofton se ky organ paralel, thotë se reagimi i Beogradit ndaj vendimit të qeverisë së Kosovës për të ndaluar hyrjen e mallrave që përmbajnë vulat doganore të Serbisë, duhet të jetë ndërprerja e përnjëhershme e bisedimeve.
Kuvend në fjalë thotë se gjithnjë ka qenë kundër bisedimeve mes Beogradit dhe Prishtinës, që nuk organizohen në kuadër të Këshillit të Sigurimit të OKB-së, si dhe kërkoi që të anulohen marrëveshjet e arritura deri tani mes palëve.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button