Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Në vjeshtë nisin negociatat për kufirin detar me Greqinë | My CMS

Në vjeshtë nisin negociatat për kufirin detar me Greqinë

Marrëveshja për kufirin detar me Greqinë pritet që të rinegociohet gjatë vjeshtës.

Burime nga qeveria shqiptare bëjnë të ditur se kryeministri Sali Berisha ka urdhëruar ngritjen e grupit të punës apo ekipit negociator që do të hulumtojë së bashku me palën greke mundësitë e ri-trajtimit të paktit, pas rrëzimit të draftit të parë nga Gjykata Kushtetuese e Shqipërisë.

Marrëveshja e mëparshme e nënshkruar nga ish-ministri i Jashtëm Lulzim Basha dhe homologia e tij greke, Dora Bakojanis, u hodh poshtë nga Kushtetuesja, pasi Greqisë i faleshin territore ujore shqiptare.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Një koment

  1. Kjo eshte absolutisht historia me e turpshme qe ndonje Shqiptar mund te degjoje per kombin e tij. Edhe nje shtet qe ka kapitulluar pas nje lufte ku ka qene agresor nuk mund te nenshkruaje nje gje te tille. Komunistet, qe sot po i shajme aq shume, e mbrojten dhe dorezuan vendin aq sa e moren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button