Fadil Berisha, Eliza Dushku e Blerim Destani kërkojnë pasaportë shqiptare

Fotografi Fadil Berisha dhe të shumënjohurit shqiptar Eliza Dushku e Blerim Destani kanë dorëzuar kërkesën për të marrë nënshtetësinë shqiptare. Dy aktorët dhe fotografi i njohur kane ndaluar dje në Krujë ku kanë vizituar kalanë e këtij qyteti, që do të jetë pjesë e dokumentarit që synon promovimin e vlerave të Shqipërisë në botë. Më pas 3 personalitetet e artit vizituan edhe amfiteatrin e Durresit. Pritet që deri në datën 16 gusht dy aktoret Eliza Dushku, Blerim Destani dhe fotografi Fadil Berisha të pajisen me pasaportën shqiptare.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button