Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Eliza Dushku shtoi 3kg, fajtor ushqimi shqiptar | My CMS

Eliza Dushku shtoi 3kg, fajtor ushqimi shqiptar

Eliza Dushku duket se ka pëlqyer gjithçka nga vendet shqiptare, pasi në profilin e saj në një prej rrjeteve sociale njoftoi se ka shtuar peshë jo më pak se 2-3 kilogram.

“Djathrat, ëmbëlsirat dhe ushqimi atje janë të pa-rezistueshëm” – shtoi ajo. Gjatë javës së kaluar, Eliza së bashku me fotografin e njohur Fadil Berisha dhe aktorin Blerim Destani vizituan vende të ndryshme në përpjekje për promovimin e tyre.

Ajo po ashtu gjatë kësaj vizite u pajis me pasaportën shqiptare, të cilën personalisht ja dha kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha./

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button