Deprecated: stristr(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /var/www/vhosts/zgjohushqiptar.com.al/zgjohushqiptar.al/wp-content/plugins/a2-w3-total-cache/lib/W3/PgCache.php on line 1054
Mediat britanike: Shkollat? Jemi më keq se Shqipëria | My CMS

Mediat britanike: Shkollat? Jemi më keq se Shqipëria

Media në Britaninë e Madhe e ka vendosur Shqipërinë në kryeartikujt e saj. Nuk bëhet fjalë për zhvillimet politike e as ekonomike. Në fakt vendi ynë është parë në një këndvështrim paksa ndryshe. “Jemi më keq se Shqipëria” është titulli që përshkruan faktin se sipas të dhënave të fundit nga studimet rezulton se shkollat në Britaninë e Madhe renditen pas Shqipërisë dhe Iranit sa i takon mësimit të matematikës dhe shkencave ekzakte. Britania rreshtohet në vendin e 43-të në botë në këto dy fusha që konsiderohen shumë të rëndësishme për të ardhmen e sigurtë ekonomike të vendit. Rezultet e studimit vijnë në një moment kur sistemi ynë i edukimit ka rrëshqitur dhe kur David Cameron apeloi për mungesë tolerance ndaj dështimit në arsim.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button